Ετσι τραυματίστηκε στο μάτι ο Αντώνης Ρέμος- Η απίστευτη ατυχία του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι τραυματίστηκε στο μάτι ο Αντώνης Ρέμος- Η απίστευτη ατυχία του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού γυρίσματος πρωτοχρονιάτικου σόου στον ΑΝΤ-1 αποκάλυψε δημοσιογράφος που ήταν παρών.

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, ρωτούσε να μάθει το πώς ακριβώς συνέβη και ένας φίλος της δημοσιογράφος σε άλλη εκπομπή της μετέφερε πώς τραυματίστηκε ο τραγουδιστής.

«Μας έλυσε το μυστήριο πως τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος στο χθεσινοβραδινό γύρισμα του Πρωτοχρονιάτικου show στον ΑΝΤ1. Είναι αυτά τα μηχανήματα τα οποία πετάνε κονφετί. Ένα τέτοιο λοιπόν μικρό χαρτάκι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά. Είναι σαν ξυράφι. Ένα τέτοιο μικρό χαρτάκι με πολύ μεγάλη πίεση, μπήκε μέσα στο αριστερό μάτι του Αντώνη και του τραυμάτισε τον κερατοειδή. Έτσι τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από αυτό το αθώο κατά τα άλλα μηχάνημα που θέλει τελικά πολύ μεγάλη προσοχή» είπε η παρουσιάστρια και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Ρέμος τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ