Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξελέγη αθλήτρια της χρονιάς 2015 από το περιοδικό «Sports Illustrated» και το έριξε έξω. Φίλοι της διοργάνωσαν μια επική βραδιά στο κλαμπ Pier Sixty, στη σικάτη γειτονιά Chelsea της Νέας Υόρκης, για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός.


Ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα ιδιαίτερα αποκαλυπτική, το νούμερο 1 του τένις γυναικών, ήταν πανέμορφη και χαμογελαστή μπροστά στους φωτογράφους. Δίπλα στην εξίσου διάσημη τενίστρια αδελφή της Venus και στο πλευρό της μητέρας της Oracene Price, η Σερένα έλαμπε ολόκληρη.

Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 3


«Η Σερένα δεν είναι μόνο η καλύτερη παίκτρια της γενιάς της αλλά και η καλύτερη παίκτρια στην ιστορία. Μετά τα αποτελέσματα που είχε το 2015, είναι σήμερα μια από τις κυρίαρχες αθλήτριες στον κόσμο. Αξίζει τον έπαινο του περιοδικού μας για τον άθλο που έχει κάνει εντός και εκτός γηπέδων τένις», έγραψε το «Sports Illustrated» στο αφιέρωμά του.

Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ωστόσο, αντιδράσεις προκλήθηκαν από το εξώφυλλο του περιοδικού όπου η Σερένα Γουίλιαμς κάθεται σε μία χρυσή καρέκλα φορώντας ένα μαύρο κορμάκι που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της.
Θαυμαστές της εμφανίστηκαν εξοργισμένοι και υποστήριζαν ότι η φωτογράφηση της στο «Sports Illustrated» έχει υποστεί photoshop.

Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Προς απάντηση, η Σερένα Γουίλιαμς δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

H 34χρονη απεικονίζεται φορώντας ένα λευκό φόρεμα να ξαπλώνει σε ένα δαχτυλίδι, που κρέμεται από την οροφή του κτιρίου όπου έγινε η φωτογράφηση σχολιάζοντας:
«Έχω κάποιες αστείες λήψεις από την φωτογράφηση για το Sports Illustrated. Την αγαπώ αυτή. #deepbreath #GettingReadyForNextYear».

Στην φωτογραφία η οποία δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί, η διάσημη τενίστρια δείχνει τα πόδια της και τα γυμνασμένα μπράτσα της καθώς κρέμεται από το δαχτυλίδι.

Αγνώριστη η Σερένα Γουίλιαμς -Αθλήτρια της χρονιάς 2015 [εικόνες] | iefimerida.gr 8

«Πανέμορφη», «Εκπληκτική» και «Όμορφη» ήταν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που της απέδωσαν ενώ ένας θαυμαστής της έγραψε στο σχόλιο του ότι αυτή είναι πολύ πιο ωραία φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς Φωτογράφιση κλαμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ