Ελληνες βουλευτές ξεκοκάλισαν αρνάκι με πατάτες στο φούρνο ονόματι «Βαρουφάκης» - iefimerida.gr

Ελληνες βουλευτές ξεκοκάλισαν αρνάκι με πατάτες στο φούρνο ονόματι «Βαρουφάκης»

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερη συνήθεια έχει ένας ομογενής δικηγόρος του Μονάχου ονόματι Σταύρος Κωνσταντινίδης. Κάθε φορά που παραθέτει γεύμα σε επιφανή στελέχη της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής προσφέρει αρνάκι με πατάτες το οποίο «βαφτίζει» με όνομα πολιτικού.

Οπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, στο φετινό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που έκανε στο Μόναχο, παρουσία 4 Ελλήνων βουλευτών, το αρνάκι είχε το όνομα «Βαρουφάκης». Αυτό δεν εμπόδισε τους υψηλούς προσκεκλημένους του – Γερμανούς υπουργούς, τον γενικό διευθυντή της BMW, πρέσβεις, δικαστικούς, εκδότες και 4 «γαλάζιους» βουλευτές Ι. Κεφαλογιάννη, Γ. Κουμουτσάκο, Χρ. Κέλλα και Μαρία Αντωνίου να ξεκοκαλίσουν το αρνάκι. Οπως και να απολαύσουν τα συνοδευτικά: Φάβα, τζατζίκι, γαρίδες σαγανάκι και ελληνικά κρασιά.

Το ετήσιο δείπνο του ομογενούς δικηγόρου Σταύρου Κωνσταντινίδη διεξήχθη στον Ιππικό Ομιλο Μονάχου και έγινε για καλό σκοπό: Συγκεντρώθηκαν 55.000 ευρώ για τις ανάγκες μιας παιδιατρικής κλινικής στο Μόναχο.

Οι Γερμανοί ενθουσιάστηκαν και έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ίδιο και οι γαλάζιοι βουλευτές που έφαγαν έστω και στο Μόναχο έναν... Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ