THE ENTERTAINER: Το κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών 1+1 Δώρο σε φαγητό, ποτό, γυμναστήριο, θέατρο, μανικιούρ, κομμωτήριο ήρθε στην Αθήνα - iefimerida.gr

THE ENTERTAINER: Το κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών 1+1 Δώρο σε φαγητό, ποτό, γυμναστήριο, θέατρο, μανικιούρ, κομμωτήριο ήρθε στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλετε μία πρωτόγνωρη εμπειρία ενώ διασκεδάζετε; Η Αθήνα πλέον έχει το THE ENTERTAINER! Το κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών 1+1 Δώρο .... Στο φαγητό, το ποτό, το γυμναστήριο, το θέατρο, το μανικιούρ, το κομμωτήριο και τόσα άλλα, με περισσότερες από 850 προσφορές στην Αθήνα αλλά και σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του THE ENTERTAINER στη Μέση Ανατολή, την Ασία, τη Νότια Αφρική και την Ευρώπη, το μοναδικό αυτό Πρόγραμμα Προσφορών 1+1 Δώρο, σήμερα ήρθε και στην Αθήνα και έτσι η πρωτεύουσα, αλλάζει τον τρόπο που διασκεδάζει! Προμηθευτείτε το Βιβλίο Προσφορών ή το App THE ENTERTAINER αποκλειστικά στα καταστήματα Public της Αθήνας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό κόσμο προσφορών 1+1 Δώρο, που μόνο το THE ENTERTAINER ξέρει να προσφέρει στο χώρο της αναψυχής και της διασκέδασης.

Και βέβαια ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε και να απολαύσετε απίθανη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και resorts τεσσάρων και πέντε αστέρων σε όλον τον κόσμο: Αγοράζοντας το ΤΗΕ ΕΝΤΕRTAINER App , θα πάρετε Δωρεάν και το Τhe Entertainer Travel 2016, ‘ Πληρώνεις Μία Βραδυά, Απολαμβάνεις Μία Βραδυά Δωρεάν ‘.
Απίθανο δεν ακούγεται; Kαι όμως είναι πραγματικότητα. Το THE ENTERTAINER ξεκινά από την Αθήνα αλλά σύντομα θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Η Αθήνα σήμερα έχει έναν εντελώς νέο τρόπο να διασκεδάζει.. Επιδίωξή του είναι να κάνει τον καθένα μας να ζει περισσότερα, πληρώνοντας πάντα λιγότερα!

Ποιός είπε ότι η διασκέδαση είναι ακριβή υπόθεση; Ποτέ ξανά! Καλωσόρισες στην Αθήνα του ΤΗΕ ENTERTAINER.

Είναι ό,τι χρειαζόμασταν!

THE ENTERTAINER: Το κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών 1+1 Δώρο σε φαγητό, ποτό, γυμναστήριο, θέατρο, μανικιούρ, κομμωτήριο ήρθε στην Αθήνα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The entertainer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ