«Η πιο ωραία στην Ελλάδα»: Ο Dj από την Κέρκυρα που έσπασε το Youtube με το «Τίκα Τακα Τικα Τακ» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Η πιο ωραία στην Ελλάδα»: Ο Dj από την Κέρκυρα που έσπασε το Youtube με το «Τίκα Τακα Τικα Τακ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ακούσει -έστω και τυχαία- το ν.1 ελληνικό τραγούδι για φέτος, «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα».

Το τραγούδι που έχει γίνει σλόγκαν (Τικα Τακα Τικα Τακ) μετράει πάνω από 20εκ. Views στο You Tube και όταν πρωτοεμφανίστηκε έκανε αμέσως αίσθηση.

Ο δημιουργός, Κωσταντίνος Personas, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τον λόγο που τον φωνάζουν έτσι και περιέγραψε την «ιστορία» του τραγουδιού που έπαιζε (και παίζει) σε όλα τα μαγαζιά το 2015.

«Η πιο ωραία στην Ελλάδα»: Ο Dj από την Κέρκυρα που έσπασε το Youtube με το «Τίκα Τακα Τικα Τακ» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Το κομμάτι του Persona ή το τραγούδι του PersonaS. Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Στην Κέρκυρα είχα ένα γκρουπ, τους PersonaS. Σημαίνει «άνθρωποι». Μαζί με ένα παιδί που ράπαρε. Όταν ανέβασα το κομμάτι στο youtube έγραψα Κωνσταντίνος και σε παρένθεση PersonaS γιατί έτσι μας ήξεραν στην Κέρκυρα. Από μικρός έγραφα μουσική και είμαι αυτοδίδακτος στο πιάνο. Αλλά δεν το κυνήγησα ποτέ. Στην Αθήνα ήρθα το 2006 γιατί σπούδαζα Αγγλική Φιλολογία και μόλις πήρα το πτυχίο μου εργάστηκα σε φροντιστήρια ως καθηγητής. Το λάτρευα αυτό το επάγγελμα. Για το χαρτζιλίκι μου δούλευα κάνοντας PR σε διάφορα bar και clubs. Έχουν γραφτεί διάφορα για την καταγωγή μου. Εγώ από τριών ετών ζω στην Κέρκυρα και οι γονείς μου κατάγονται από την Δρόπολη της Βόρειας Ηπείρου. Έλληνες. Δεν καταλαβαίνω όμως πραγματικά γιατί συζητιέται η καταγωγή μου. Και όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα είχα δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του Alpha, Tv Stars παρουσιάστε!. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω από το να περάσω καλά».


«Στην Κέρκυρα δούλευα ως dj. Πριν από δυο χρόνια ένα βράδυ, έρχεται ένας ψιλομεθυσμένος Σλοβένος τουρίστας και μου ζήτησε να παίξω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει ποτέ. Λέγεται uno momento. Το κατεβάζω και μόλις το ακούω ξέρω ότι θα το κάνω επιτυχία. Είναι ένας κλασικός βαλκανικός ήχος. Στο μαγαζί το έβαζα κάθε μέρα και το είχα κάνει σουξέ. Έτσι αποφάσισα να το βάλω στο κανάλι μου μήπως καταφέρω κάτι. (…) Αν έχω βγάλει χρήματα από τα views στο youtube; Την διασκευή την έκανα εντελώς πειραματικά χωρίς να ζητήσω άδειες κτλ, οπότε όχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ