ΣΕΒ: Εξοδος από την κρίση μόνο με σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα - iefimerida.gr

ΣΕΒ: Εξοδος από την κρίση μόνο με σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρότητα, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη είναι οι τρεις λέξεις, οι οποίες σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών κ. Θ. Φέσσα, θα πρέπει να χαρακτηρίσουν τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την κρίση.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μιλώντας με δημοσιογράφους εκτίμησε ότι το 2016 θα είναι καλύτερη χρονιά, καθώς, όπως είπε, η κρίση έχει φτάσει στο μεγαλύτερο βάθος της και άρα υπάρχουν μόνο περιθώρια ανάκαμψης. Πρόσθεσε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσουμε στην ανάπτυξη είναι να μην υπάρξουν σοβαρές ανατροπές στην παγκόσμια οικονομίας.

Ο κ. Φέσσας χαρακτήρισε ως ορθή την επιλογή της κυβέρνησης να περάσει όλες τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις στην πρώτη περίοδο διακυβέρνησης και εκτίμησε ότι οι βουλευτές σε κρίσιμες στιγμές της οικονομίας επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και μέσα από αυτή τη βούληση θα βρεθούν λύσεις.

Τέλος, αναφερόμενος στους κλάδους, που εμφανίζουν προοπτικές ανάπτυξης τόνισε ότι ο τουρισμός και οι μεταφορές είναι δύο από τους κλάδους με εξαιρετικά ευοίωνες προοπτικές κυρίως λόγω φυσικού περιβάλλοντος και γεωγραφικής θέσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΒ κρίση προοπτικές ανάκαμψης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ