Μαγικό Σαββατοκύριακο με τις πριγκίπισσες της Disney! - iefimerida.gr

Μαγικό Σαββατοκύριακο με τις πριγκίπισσες της Disney!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μαγικό Σαββατοκύριακο χάρισαν τα κανάλια Novacinema στους μικρούς τους φίλους, στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, με επίσημες καλεσμένες τις πριγκίπισσες της Disney!

Λίγο πριν ξεκινήσει το Novachristmas HD, το κανάλι των Χριστουγέννων που έρχεται με 3 ταινίες κάθε βράδυ και ειδικό αφιέρωμα στις πριγκίπισσες της Disney, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, φέρανε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα και την Πεντάμορφη, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερα από 2.000 παιδάκια να φωτογραφηθούν μαζί τους και να παίξουν πολλά παιχνίδια.

Στην πρόσκληση των καναλιών Novacinema, ανταποκρίθηκαν χιλιάδες «μικρές πριγκίπισσες», προκειμένου να δουν από κοντά της αγαπημένες τους ηρωίδες των παραμυθιών της Disney, οι οποίες εμφανίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο κάστρο! Οι μικροί φίλοι των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με τις τρεις πριγκίπισσες, τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα και την Πεντάμορφη, και φυσικά να παραλάβουν τις αναμνηστικές φωτογραφίες. Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τα κοριτσάκια είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως η επίσκεψη στο πριγκιπικό boudoir προκειμένου να αποκτήσουν από εξειδικευμένο προσωπικό ένα πριγκιπικό make up και hair style, να κατασκευάσουν τιάρες και ραβδάκια αλλά και να ζωγραφίσουν!

Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν και επώνυμοι με τις κόρες τους, ανάμεσά τους οι Έλενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο Μάνος Πίντζης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Όλγα Λαφαζάνη, η Calliope κ.α.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ novacinema Disney
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ