Νέα τροπή στην επίθεση σε δάσκαλο στο Παρίσι στο όνομα του ISIS -Το θύμα κατασκεύασε την ιστορία - iefimerida.gr

Νέα τροπή στην επίθεση σε δάσκαλο στο Παρίσι στο όνομα του ISIS -Το θύμα κατασκεύασε την ιστορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δάσκαλος που ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση με ψαλίδι, έξω από νηπιαγωγείο του Παρισιού, προκαλώντας συναγερμό στη γαλλική πρωτεύουσα, κατασκεύασε την ιστορία.

Το γραφείο του εισαγγελέα Παρισιού αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος ανακρίνεται, σύμφωνα με το Associated Press. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο 45χρονος εκπαιδευτικός ισχυρίστηκε ότι ο δράστης τον τραυμάτισε με το ψαλίδι στο λαιμό δηλώνοντάς του «Αυτό είναι για το Ισλαμικό Κράτος, είναι προειδοποίηση».

Μετά από τους ισχυρισμούς του δασκάλου, οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, ενώ ο εισαγγελέας άνοιξε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Τα τραύματα του 45χρονου δεν ήταν σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια όμως οι αρχές ανακάλυψαν ότι όσα τους είπε είναι ψέματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες στο συμβάν που κατήγγειλε ο 45χρονος, καθώς εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο παιδιά ή συνάδελφοί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι επίθεση δάσκαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ