Τι φαγητό προτείνει ο «Τόμας ο υπαρξιστής» στον Πούτιν για το βράδυ των Χριστουγέννων [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι φαγητό προτείνει ο «Τόμας ο υπαρξιστής» στον Πούτιν για το βράδυ των Χριστουγέννων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ένταση μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral. Aπο κάθε διάσταση. Με την κόντρα των Ερντογάν-Πούτιν αλλά και την επικίνδυνη κλιμάκωση των κινήσεων και των δύο πλευρών ασχολούνται όχι μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά γενικά, παντού και όλοι.

Ειδικά στη χώρα μας, που βρίσκεται δίπλα στην εστία αυτής της νέας έντασης με διεθνείς διαστάσεις, η ρωσοτουρκική κλιμάκωση αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα θέματα. Και φυσικά δεν λείπει και το χιούμορ...

Τι φαγητό προτείνει ο «Τόμας ο υπαρξιστής» στον Πούτιν για το βράδυ των Χριστουγέννων [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενα από τα καλύτερα σχόλια, έγιναν από τον «Τόμας τον υπαρξιστή», ένα γνωστό πρόσωπο για όσους κινούνται στην περιοχή της Πλάκας. Ο Τόμας δεν το είπε, το έγραψε στην μπλούζα του για να το δουν όλοι. «What is Mr Putin having for christmas dinner?» («Τι θα φάει ο κ. Πούτιν για δείπνο Χριστουγέννων»), έγραφε η μπλούζα μπροστά.

Οσο για την απάντηση; Οποιος ήθελε να την βρει έπρεπε να κοιτάξει στην πλάτη του Τόμας:«Turkey»! Και όχι δεν εννοούσε «γαλοπούλα», αλλά την «Τουρκία»!

Τι φαγητό προτείνει ο «Τόμας ο υπαρξιστής» στον Πούτιν για το βράδυ των Χριστουγέννων [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόμας ο υπαρξιστής Τουρκία γαλοπούλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ