Κομισιόν: Σημαντικά βήματα της Ελλάδας για την ανοικοδόμηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης - iefimerida.gr

Κομισιόν: Σημαντικά βήματα της Ελλάδας για την ανοικοδόμηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ολοκλήρωση της δεύτερης δέσμης μεταρρυθμίσεων, μαζί με την επιτυχή εφαρμογή της πρώτης δέσμης και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αποτελούν «σημαντικά βήματα για την ανοικοδόμηση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης».

Αυτό δήλωσε, κατά τη σημερινή ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ανίκα Μπράιτχαρντ.

Όπως ανέφερε η ίδια, τα τεχνικά κλιμάκια εργάζονται μαζί με τις ελληνικές αρχές για την ολοκλήρωση της δεύτερης δέσμης προαπαιτούμενων, η οποία αναμένεται να ψηφιστεί «σύντομα». Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αξιολόγηση από τους εκπροσώπους των θεσμών και η κατάθεσή της σχετικής έκθεσης στην Ομάδα Εργασίας του Eurogroup (EWG), η οποία, εφόσον είναι επιτυχής θα ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση του ενός δισεκατομμυρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν Ελλάδα εμπιστούνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ