Eντουαρτ Νόρτον: Συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για να βοηθήσει Σύρο πρόσφυγα [εικόνες] - iefimerida.gr

Eντουαρτ Νόρτον: Συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για να βοηθήσει Σύρο πρόσφυγα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκινητική ιστορία του Σύρου πρόσφυγα, που ήρθε στην Αμερική έχοντας χάσει τη γυναίκα και το ένα του παιδί στον πόλεμο της Συρίας άγγιξε τον διάσημο ηθοποιό Έντουαρντ Νόρτον.

Eντουαρτ Νόρτον: Συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για να βοηθήσει Σύρο πρόσφυγα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Αυτός ο άντρας έχει υποφέρει τόσα, που θα καταρράκωναν τον οποιονδήποτε, όμως έχει ακόμα το πάθος και τη θέληση να προσφέρει στον κόσμο. Αν δεν καλωσορίζουμε ανθρώπους σαν αυτόν στις κοινωνίες μας και δεν ενισχύουμε τα όνειρά τους για μια νέα αρχή, τότε δεν είμαστε η χώρα που λέμε στους εαυτούς μας πως είμαστε. Ας απορρίψουμε τις "αντι-ανθρωπιστικές" φωνές που μας λένε να φοβόμαστε τους πρόσφυγες και ας δείξουμε σε αυτόν τον άντρα ποιοι είναι πραγματικά οι Αμερικανοί» έγραψε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Eντουαρτ Νόρτον: Συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για να βοηθήσει Σύρο πρόσφυγα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Νόρτον απηύθυνε έκκληση στους πολίτες μέσω διαδικτύου να βοηθήσουν τον άνθρωπο στη νέα του αρχή και μέχρι τώρα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 386.000 δολάρια.

Eντουαρτ Νόρτον: Συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για να βοηθήσει Σύρο πρόσφυγα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ο Σύρος πρόσφυγας ζει στην Αμερική με τα δυο του παιδιά, είναι επιστήμονας και πάσχει από καρκίνο. Πριν έρθει στις ΗΠΑ πέρασε δυο χρόνια στην Τουρκία ενώ η ιστορία του έγινε viral στο Facebook, προκαλώντας ακόμα και την παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, που τον καλωσόρισε στις ΗΠΑ αποστέλλοντας του ένα προσωπικό μήνυμα.

Eντουαρτ Νόρτον: Συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για να βοηθήσει Σύρο πρόσφυγα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εντουαρτ Νόρτον Συρία πρόσφυγας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ