Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε "στρατιωτικές θέσεις" της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, μετά την ρίψη μιας παλαιστινιακής ρουκέτας εναντίον του Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

Από την ρουκέτα και τους βομβαρδισμούς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό και παλαιστινιακές πηγές.

"Χθες το βράδυ (...) μια ρουκέτα ερρίφθη από τη Λωρίδα της Γάζας προς το νότιο Ισραήλ", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο στρατός, στην οποία διευκρινίζει: "Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός".

"Σε απάντηση σε αυτήν την επίθεση, αεροπλάνα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας έβαλαν στόχο δύο στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς στο βόρειο και στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας", προσθέτει ο ισραηλινός στρατός.

Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για την 21η ρουκέτα που εκτοξεύεται από την Γάζα από την αρχή του έτους. Η περιοχή βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Χαμάς.

"Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις θεωρούν τη Χαμάς υπεύθυνη για όλες τις επιθέσεις από τη Λωρίδα της Γάζας", καταλήγει ο ισραηλινός στρατός στην ανακοίνωσή του.

Παλαιστινιακές πηγές στη Γάζα δήλωσαν παράλληλα ότι από τις ισραηλινές επιδρομές επλήγη ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης και μια βάση της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, και διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραήλ Γάζα βομβαρδισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ