Θεοδωράκης: Τα της εκκλησίας είναι της εκκλησίας και τα της πολιτικής είναι της πολιτικής - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Τα της εκκλησίας είναι της εκκλησίας και τα της πολιτικής είναι της πολιτικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να διαχωριστούν οι θέσεις εκκλησίας και πολιτικής τόνισε μετά την συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου Παντελεήμωνα, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Τα της εκκλησίας είναι της εκκλησίας, και τα της πολιτικής είναι της πολιτικής» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Όσο κι αν σας ξαφνιάζει μιλήσαμε πιο πολύ για το θέμα της ανάπτυξης της περιοχής το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή των πολιτών παρά τα επιμέρους που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Γιατί τα της εκκλησίας είναι της εκκλησίας και τα της πολιτικής είναι της πολιτικής. Ευχαριστώ πολύ τον Σεβασμιώτατο για την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή βραδινή συνάντηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταυρός Θεοδωράκης.
Η συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο επικεφαλής του Ποταμιού παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής όσο και για την συνεργασία και συμβίωση του χριστιανικού και μουσουλμανικού πληθυσμού. Και οι δύο συμφώνησαν ότι το μέλλον όλων των ανθρώπων στο νομό είναι κοινό, δεν θα πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί και οι ακραίες φωνές και συμπεριφορές θα πρέπει να μην βρίσκουν έδαφος στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ