Ο Ταραντίνο θέλει να δώσουν το όνομά του σε Οσκαρ - iefimerida.gr

Ο Ταραντίνο θέλει να δώσουν το όνομά του σε Οσκαρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Γούντι Αλεν ομολογεί πως θέλει να ξεπεράσει ο Κουέντιν Ταραντίνο, στην κούρσα τον Οσκαρ, την ώρα που κέρδισε μία ακόμα υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα με το «The Hateful Eight».

Μιλώντας στο GQ ανέφερε πως θέλει να κερδίσει ακόμα ένα χρυσό αγαλματίδιο για να ισοφαρίσει τον Αμερικανό συνάδελφό του και φυσικά να τον ξεπεράσει.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να δώσουν στο Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου το όνομά του, όταν αυτός πεθάνει.

«Δεν είμαι ανταγωνιστικός σκηνοθέτης. Ομως στο σενάριο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν κερδίσω ένα τρίτο Οσκαρ στο σενάριο θα έρθω ισοπαλία με τον Γούντι. Και δεν μπορώ να νικήσω τον Γούντι, αν δεν ισοφαρίσω πρώτα. Θέλω να κερδίσω τα περισσότερα Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου στην ιστορία!Τέσσερα, θα είναι αρκετά. Κι αν το κάνω αυτό με μία φιλμογραφία 10 ταινιών αυτό κάτι θα σημαίνει. Οπότε, όταν πεθάνω, μπορούν να μετονομάσουν το Οσκαρ της κατηγορίας σε «The Quentin»...», δήλωσε.

«Δε θα έκανα ποτέ ταινίες με αυτοσκοπό να κερδίσω 3-4 Οσκαρ σεναρίου, αλλά για μένα που σκοπεύω να γυρίσω μόνο δέκα ταινίες, αν το επιτύχω θα ήταν η μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιβράβευση. Φυσικά και γνωρίζω ότι πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα στις διαστάσεις τους: ο Πρέστος Στάρτζις είναι πολύ καλύτερος σεναριογράφος από ό,τι θα γίνω ποτέ αλλά κέρδισε μόνο ένα...», προσέθεσε.

«Δύο ακόμα ταινίες, 6 ακόμα χρόνια. Μου αρέσει η ιδέα ότι θα παλέψω με τη σκηνοθεσία όσο μπορώ και μετά θα σταματήσω, αφήνοντας το κοινό να ζητά κάτι παραπάνω. Να μην μείνω μέχρι τέλους στο πάρτι. Να μη σκηνοθετώ με γερασμένες αισθήσεις. Να μη δουλεύω με συμβιβασμένες προθέσεις. Το κύρος της φιλμογραφίας μου πρέπει να προστατευτεί...», κατέληξε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουέντιν Ταραντίνο Όσκαρ Γούντι Άλεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ