Αναστασιάδης: Οι Ευρωπαίοι απειλούσαν τον Τσίπρα με «αντι-δημοψήφισμα» - iefimerida.gr

Αναστασιάδης: Οι Ευρωπαίοι απειλούσαν τον Τσίπρα με «αντι-δημοψήφισμα»

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξαν στιγμές που η Ελλάδα έφτασε κοντά στην έξοδο από την ευρωζώνη, καθώς εξαντλούνταν η υπομονή των Ευρωπαίων εταίρων, δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας για τη δραματική Σύνοδο κορυφής του Ιουλίου, ο πρόεδρος της Κύπρου παραδέχεται ότι οι αναφορές σε δημοψηφίσματα ή σε αποτελέσματα εκλογών προκαλούσε εκνευρισμό στους Ευρωπαίους, αλλά και αντιδράσεις.

«Πρόβαλαν και αυτοί την ''απειλή'' ότι μπορούμε να πάμε και εμείς σε δημοψήφισμα και να έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά προκειμένου να μη συνεισφέρουμε στον βαθμό που θα θέλαμε στη διάσωση της Ελλάδας», δηλώνει ο κ. Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», εκτιμώντας ότι πλέον σήμερα έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα και έχει αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη ότι πλέον η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει αυτά για τα οποία έχει δεσμευθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Αναστασιάδης grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ