Συνεργάτης βουλευτή παραβίασε το κόκκινο και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ - iefimerida.gr

Συνεργάτης βουλευτή παραβίασε το κόκκινο και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Β. Σοφίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία που μεταδίδει το enikos.gr, ο συνεργάτης του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων αρχικά παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να στρίψει αριστερά σε στενό που δεν επιτρεπόταν. Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διέρχονταν μηχανές της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το όχημα.

Από τη σύγκρουση οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ ένας από αυτούς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κλείδα.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Τροχαίας όπου σε έλεγχο αλκοτέστ που έκανε στον οδηγό διαπίστωσε πως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο βουλευτής.

Ο οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ