Μητσοτάκης: Στις 20 Δεκεμβρίου εκλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό, όχι απλά πρόεδρο της ΝΔ - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Στις 20 Δεκεμβρίου εκλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό, όχι απλά πρόεδρο της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «θα πρέπει να απασχολήσει και τους τέσσερις υποψηφίους είναι πώς θα πείσουμε τους πολίτες ότι στις 20 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε μόνο Πρόεδρο αλλά τον επόμενο πρωθυπουργό και να καλέσουμε σε μαζική συμμετοχή τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας». Ο κύριος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι εκείνος έχει ένα πλήρες και συγκεκριμένο σχέδιο ανάταξης της χώρας και επανεκκίνησης της οικονομίας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις του με τον έταιρο υποψήφιο για την Προεδρία, κ. Μειμαράκη και την συνάντηση τους στην Βουλή.
«Ανταλλάξαμε δυο καλές κουβέντες ως οφείλουμε διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικός μας αντίπαλος είναι ο κ. Τσίπρας» υποστήριξε ο πρώην Υπουργός. Επιτέθηκε μάλιστα στην Κυβέρνηση λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε μια κυβέρνηση που να έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στην οικονομία σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα.
«Τα 20 δις που χάθηκαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι 8 χρόνια ΕΝΦΙΑ» υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Τέλος αναφέρθηκε στο τι πρεσβεύει η υποψηφιότητα του στην κούρσα της διαδοχής τονίζοντας ότι «απόλυτη προτεραιότητα για μένα είναι η σύνδεση της Νέας Δημοκρατίας με την Ελλάδα που πασχίζει κόντρα στην κρίση, ξυπνάει νωρίς και κοιμάται αργά. Αυτούς τους πολίτες θέλω να εκφράσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα ΝΔ Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ