Πάρτι πρόκρισης στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό - Διέλυσε την Ζιέλονα Γκόρα με σκορ 82-51 - iefimerida.gr

Πάρτι πρόκρισης στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό - Διέλυσε την Ζιέλονα Γκόρα με σκορ 82-51

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο άνετες νίκες των τελευταίων ετών σε επίπεδο Euroleague σημείωσε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς επικράτησε με το επιβλητικό 82-51 των Πολωνών και προκρίθηκε στο TOP-16.

Το τριφύλλι ένιωσε αντίσταση μόνο στο πρώτο 10λεπτο όταν οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους, μόλις τρεις πόντους πίσω. Από το ξεκίνημα της 2ης περιόδου όμως οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά, η οποία τους βρήκε να προηγούνται 47-33 στο ημίχρονο.

Στο 3ο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ακόμη καλύτερος αυξάνοντας τη διαφορά του στους 23 πόντους ενώ ολοκλήρωσε την 4η περίοδο με ένα επί μέρους 15-4 για το τελικό 82-51.

Καλύτερος παίκτης για τους πράσινους ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 18 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο Γκιστ με 14. Για τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Πόνιτκα Ματ με 11.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague ζιελονα γκορα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ