Ενοπλη ομάδα απήγαγε τον γιο του Καντάφι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενοπλη ομάδα απήγαγε τον γιο του Καντάφι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα απαγωγής φαίνεται πως έχει πέσει ο πέμπτος γιος του Μουαμάρ αλ Καντάφι, πρώην δικτάτορα της Λιβύης.

Οπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο πηγή υπηρεσιών ασφαλείας, ο Χάνιμπαλ Καντάφι απήχθη από ομάδα ενόπλων στον Λίβανο.

«Ο Χάνιμπαλ Καντάφι, που είναι στο Λίβανο, απήχθη από μια ένοπλη ομάδα», δήλωσε η πηγή χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δράστες της απαγωγής.

Ο 40χρονος Χάνιμπαλ είναι ο πέμπτος γιος του πρώην δικτάτορα της Λιβύης και της δεύτερης συζύγου του Σάφια. Το 2011, όταν αντάρτες είχαν καταλάβει την πρωτεύουσα, είχε διαφύγει από τη χώρα μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του, και στη συνέχεια τους χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο στο Ομάν.

Λίγο μετά την είδηση της απαγωγής εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο, σε βίντεο του λιβανέζικου τηλεοπτικού σταθμού Al Jadeed. Αν και ήταν μάλλον χτυπημένος ισχυρίστηκε πως είναι «υγιής, χαρούμενος και χαλαρός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιος Μουαμάρ Καντάφι απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ