Τι να μην κάνετε στο πάρτι της εταιρείας σας - 8 συμβουλές - iefimerida.gr

Τι να μην κάνετε στο πάρτι της εταιρείας σας - 8 συμβουλές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που οι περισσότερες εταιρείες διοργανώνουν πάρτι για τους εργαζόμενούς τους. Εκεί, όλοι φορούν τα καλά τους και δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ομως, πίσω από το έλατο, τα χαμόγελα και τη μουσική κρύβονται παγίδες...

Τα πάρτι του γραφείου μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι είτε το βλέπουν πολύ χαλαρά (όχι δεν είναι σαν οποιοδήποτε πάρτι), είτε πολύ μα πολύ σοβαρά δείχνοντας απόμακροι και μαγκωμένοι.

Αν η εταιρεία σας είναι από αυτές που διοργανώνουν πάρτι φέτος τα Χριστούγεννα πριν πάτε διαβάστε παρακάτω για να κρατήσετε τη φήμη και τη δουλειά σας.

Μην λείψετε

Ακόμα και αν έχετε κανονίσει για εκείνο το βράδυ ή δεν θέλετε να πάτε, μην τυχόν λείψετε από το πάρτι του γραφείου σας. Με την παρουσία σας δείχνετε τη δέσμευσή σας προς την εταιρεία. Μην σκέφτεστε πως δεν θα παρατηρήσει κανείς την απουσία σας, δεν ισχύει και το ξέρετε.

Μην ντυθείτε ανάρμοστα

Οχι κοντά φορέματα, όχι τζιν. Το ότι πάτε σε πάρτι δεν σημαίνει πως πρέπει να ντυθείτε σαν να βγαίνετε στα μπουζούκια. Το ντύσιμο είναι ένας τρόπος να δείξετε την προσωπικότητά σας και σε αυτό το κάλεσμα θέλετε να δείξετε τόσο σοβαροί όσο και χαρούμενοι.

Μην μεθύσετε

Δεν χρειάζεται εξήγηση.

Τι να μην κάνετε στο πάρτι της εταιρείας σας - 8 συμβουλές  | iefimerida.gr 0

Μην δείξετε πως βαριέστε

Η αλήθεια είναι πως μερικά πάρτι είναι βαρετά, δεν έχουν λάμψη και κανένα μα κανένα ενδιαφέρον. Ωστόσο, όσο άσχημα και να είναι μην καθίσετε σε μια γωνιά κοιτώντας το ρολόι σας. Μιλήστε και ίσως περάσετε καλύτερα.

Μην είστε αντικοινωνικοί

Σε τέτοιου είδους καλέσματα, πέρα από τους συναδέλφους σας, υπάρχουν ένα σωρό σχετικοί και μη με το αντικείμενο της δουλειάς σας άνθρωποι. Είναι ένα πολύ πρόσφορο έδαφος να κάνετε νέες γνωριμίες, που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Μην κουτσομπολεύετε

Ναι, τα πάρτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κουτσομπολιό, ωστόσο, το τι φορά η τάδε δεν είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε να μιλήσετε περί θρησκείας, πολιτικής και σεξ.

Τι να μην κάνετε στο πάρτι της εταιρείας σας - 8 συμβουλές  | iefimerida.gr 1

Μην ξεχάσετε να φάτε

Πολλές φορές σε τέτοιου είδους καλέσματα, υπάρχουν οι άνθρωποι που ντρέπονται να πάνε στον μπουφέ και να τσιμπήσουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει αυτό. Φτιάξανε μπουφέ για να φάτε, όχι για να τον κοιτάτε.

Μην ξεχάσετε να χαιρετήσετε το αφεντικό σας

Βεβαιωθείτε πως κατά τη διάρκεια του πάρτι χαιρετήσατε το αφεντικό σας και συνομιλήσατε έστω και λίγο μαζί του. Επίσης, φεύγοντας μην ξεχάσετε να του πείτε αντίο και να τον ευχαριστήσετε για την πρόσκληση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάρτι γραφείου τι να μην κάνετε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ