Οι Anonymous «επιτέθηκαν» στον Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Οι Anonymous «επιτέθηκαν» στον Ντόναλντ Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο των Anonymous μπήκε η σελίδα του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τις ρατσιστικές δηλώσεις του για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή όταν για μία ώρα η ιστοσελίδα του Τράμπ έδειχνε εκτός λειτουργίας. Μάλιστα την είδηση γνωστοποίησαν μέσω Twitter οι ιθύνοντες του πολιτικού γραφείου του Ντόναλντ Τράμπ.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δέχεται τα διαδικτυακά βέλη των Anonymous, καθώς και την περασμένη Τετάρτη έριξαν την ιστοσελίδα του, δημοσιεύοντας ένα βίντεο το οποίο ανέφερε: «Ντόναλντ Τραμπ, μάθαμε πως θέλεις να απαγορεύσεις στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ. Αυτή η πολιτική θα έχει τεράστιο αντίκτυπο. Αυτό θέλει το ISIS. Όσο περισσότερο οι μουσουλμάνοι αισθανονται άσχημα, τόσο ευκολότερο είναι για το Ισλαμικό Κράτος να τους στρατολογήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ anonymous Τραμπ πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ