Νέο αίτημα στη Βουλή για άρση ασυλίας Παναγιώταρου - iefimerida.gr

Νέο αίτημα στη Βουλή για άρση ασυλίας Παναγιώταρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει μία ακόμη δικογραφία σε βάρος βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον Ηλία Παναγιώταρο, με την Εισαγγελία του Αρείου να αφήνει στην κρίση των βουλευτών να αποφασίσουν την άρση η μη της ασυλίας του βουλευτή προκειμένου να δικαστεί για ηθική αυτουργία σε απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Η κατηγορία αφορά τα επεισόδια που έγιναν στο Τριμελές Ναυτοδικείο Πειραιά, το Δεκέμβριο του 2011, όπου δικάζονταν 39 άνδρες της ομάδας των ΟΥΚ - Μ.Υ.Α.Λ.Σ. για τα εθνικιστικά συνθήματα τα οποία είχαν φωνάξει κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010. Ο Ηλίας Παναγιώταρος φέρεται, σύμφωνα με μάρτυρες, να είχε συντονιστικό ρόλο συντονιστικό στα επεισόδια προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν άσεμνα σχόλια και να κάνουν χειρονομίες, εντός της δικαστικής αιθούσης.

Δικηγόροι που παρίσταντο ως πολιτική αγωγή σε εκείνη τη δίκη κατέθεσαν μηνύσεις με αποτέλεσμα το σχηματισμό δικογραφίας η οποία πλέον απεστάλη στη Βουλή η οποία θα αποφασίσει για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άρση ασυλίας Παναγιώταρος Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ