Παραλήρημα Κασιδιάρη: «Να πάει ο ηλίθιος Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς στο Ταε Κβον Ντο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραλήρημα Κασιδιάρη: «Να πάει ο ηλίθιος Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς στο Ταε Κβον Ντο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του σόου έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή εξαπολύοντας επίθεση με απαράδεκτες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και του αρμόδιου υπουργού για τη Μετανάστευση.

Ο βουλευτής της ΧΑ χαρακτήρισε «ηλίθιους» τους κκ Τσίπρα και Μουζάλα προκαλώντας την οργή των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων. Ορθιος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης φώναζε, ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρουλης του ΚΚΕ καλούσε τον Κασιδιάρη να συνετιστεί και να μην χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε την επίθεση και φώναζε «να πάει ο ηλίθιος Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανιούς στο Ταε Κβον Ντο και στο αλβαναριό που έφερε στη χώρα ο Σαμαράς».

Για τον Γιάννη Μουζάλα είπε «τολμάει να μιλάει αυτός ο ηλίθιος που είναι διορισμένος σε εμάς που είμαστε εκλεγμένοι;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ