Αθεόφοβος: Ιερέας στις ΗΠΑ έκλεψε 1 εκ. από δωρεές για να κάνει όργια με ζιγκολό - iefimerida.gr

Αθεόφοβος: Ιερέας στις ΗΠΑ έκλεψε 1 εκ. από δωρεές για να κάνει όργια με ζιγκολό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστοί ενορίας στις ΗΠΑ κατηγορούν καθολικό ιερέα για κλοπή δωρεών από πιστούς, ύψους τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι ίδιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ξόδεψε τα χρήματα, που έκλεβε σε διάστημα 12 ετών, σε σαδομαζοχιστικά όργια που κόστιζαν 1.000 ευρώ ανά συνεδρία.

Αθεόφοβος: Ιερέας στις ΗΠΑ έκλεψε 1 εκ. από δωρεές για να κάνει όργια με ζιγκολό  | iefimerida.gr 0

Οι ενορίτες από τις περιοχές Ρούζβελτ Άιλαντ και Μπρονξ της Νέας Υόρκης θεωρούν υπεύθυνο για το χρηματικό έλλειμμα τον αρχιερέα της ενορίας, ο οποίος δεν δίσταζε να πραγματοποιεί με αυτά τις πιο περίεργες φαντασιώσεις τους.

Ο ίδιος, μάλιστα, προσλάμβανε σε μόνιμη βάση ένα πανάκριβο ζιγκολό, το οποίο εξειδικευόταν σε bdsm υπηρεσίες.

Αθεόφοβος: Ιερέας στις ΗΠΑ έκλεψε 1 εκ. από δωρεές για να κάνει όργια με ζιγκολό  | iefimerida.gr 1

Μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν οι πιστοί προς τον ιερέα,Μικέλι, έγινε γνωστό πως όχι μόνο πλήρωνε αδρά την κάθε συνεδρία, αλλά υποβαλλόταν σε όργια που δεν μας πάει ο νους.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο ιερέας, ως «δούλος» σε αυτή τη σαδομαζοχιστική σχέση, εξαναγκαζόταν από τον «αφέντη» να πιει τα ούρα του και συμμετείχε σε συχνά επώδυνα παιχνίδια με σκοπό να αυξηθεί η αντοχή του.

Ακόμη, ο πιστός-άπιστος ιερέας είχε αναλάβει τα έξοδα του εραστή του, αφού του πλήρωνε το νοίκι, τα προσωπικά του έξοδα και προμηθευόταν παράνομες ουσίες.

Να σημειωθεί πως ο Μικέλι δεν κατηγορείται μόνο για υπεξαίρεση χρημάτων από πιστούς, αλλά και από χρήματα τις εκκλησίας που προορίζοντας για αγορές εκκλησιαστικών αντικειμένων.

Αθεόφοβος: Ιερέας στις ΗΠΑ έκλεψε 1 εκ. από δωρεές για να κάνει όργια με ζιγκολό  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας ΗΠΑ κλοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ