Η Rolls Royce δημιούργησε μίνι-μπαρ κόσμημα, που κοστίζει όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Η Rolls Royce δημιούργησε μίνι-μπαρ κόσμημα, που κοστίζει όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν νομίζετε ότι μόνο το τζιν, το βερμούτ και η βενεδικτίνη είναι αρκετά για να απολαύσετε το αγαπημένο σας «Ρολς Ρόυς» κοκτέιλ είστε γελασμένοι. Τώρα πια, απαραίτητο στοιχείο είναι και το νέο, μεταφερόμενο μπαράκι της γνωστής βρετανικής εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων.

Η Rolls Royce δημιούργησε μίνι-μπαρ κόσμημα, που κοστίζει όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 0


Με τιμή που ξεπερνά τις 45 χιλιάδες ευρώ, είναι ακόμη αβέβαιο αν θα βρεθούν άλλοι αγοραστές, πέρα των πλούσιων πελατών της Ρολς που κατέχουν ήδη κάποιο αυτοκίνητο της εταιρείας.
Άλλωστε η παραγωγή τους θα είναι αυστηρά περιορισμένη με μόνο 15 κομμάτια να έχουν προαναγγελθεί.

Η Rolls Royce δημιούργησε μίνι-μπαρ κόσμημα, που κοστίζει όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 1


Το πραγματικά ξεχωριστό αυτό προϊόν έχει σχεδιαστεί από την επικεφαλής του τμήματος εξαρτημάτων της Ρολς Ρόυς, Σίνα Μαρία Εγκλ και τα φημισμένα ξενοδοχεία Ντόρτσεστερ.
Είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, υψηλής ποιότητας, όπως ξύλο, δέρμα και ραφιναρισμένα μέταλλα. Είναι δε όλα χειροποίητα και η κατασκευή καθενός από αυτά απαιτεί δυο μήνες για να ολοκληρωθεί.

Η Rolls Royce δημιούργησε μίνι-μπαρ κόσμημα, που κοστίζει όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 2


Το σετ περιλαμβάνει ποτήρια από κρύσταλλο,πορσελάνινα πιατάκια για καναπέ, ειδικά βαμβακερά πικ νικ μαντηλάκια, καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ενός μπαρ, όπως ανοιχτήρι, αναδευτήρα, λαβίδες κτλ.
Υπάρχει όμως και ένα στοιχείο που δεν έχει προβλεφθεί να χωρά στο μικρό αυτό μπαράκι. Τα μπουκάλια με το αλκοόλ. Αλλά προφανώς για αυτά υπάρχει ήδη χώρος στο ενσωματωμένο σε κάθε Ρολς ψυγειάκι για να τα αποθηκεύσετε.

Η Rolls Royce δημιούργησε μίνι-μπαρ κόσμημα, που κοστίζει όσο ένα ακριβό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 3

(Η Rolls Royce προσφέρει εδω και δεκαετίες πολυτελείς επιλογες στους κατόχους των αυτοκινήτων της. Εδω το μοντελο Phantom του 66)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος μπαράκι Ρολς Ρόυς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ