Χαρίτσης: Η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για το ΕΣΠΑ δικαιώνει την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Χαρίτσης: Η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για το ΕΣΠΑ δικαιώνει την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τις καθυστερήσεις στα έργα του ΕΣΠΑ και τον κίνδυνο να χαθούν τεράστια κονδύλια από την προγραμματική περίοδο 2007-2013 δικαιώνει τη σημερινή κυβέρνηση απαντά ο αρμόδιος υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Διευκρινίζει ότι η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου χρησιμοποιεί στοιχεία του Σεπτεμβρίου και επιβεβαιώνει πλήρως τις θέσεις του Υπουργείου, καθώς αναφέρεται στις καθυστερήσεις/ολιγωρίες του συνόλου της προγραμματικής περιόδου 2007-13 αλλά και έργων που έρχονται από το Γ' ΚΠΣ (2000-06) και όχι βεβαίως του εξαμήνου Φεβρουαρίου - Σεπτέμβρη 2015. Η σημερινή κυβέρνηση, τονίζει, προχώρησε σε εξυγίανση και επιτάχυνση των έργων και θα διασφαλίσει την ομαλή ολοκλήρωσή τους, παρά τα εγκληματικά λάθη προηγούμενων κυβερνήσεων, που μας έφεραν στη σημερινή δεινή κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΠΑ έκθεση ευρωκοινοβουλίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ