Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών: «430 βίαιοι τζιχαντιστές στη Γερμανία έτοιμοι να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή»! - iefimerida.gr

Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών: «430 βίαιοι τζιχαντιστές στη Γερμανία έτοιμοι να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή»!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 430 βίαιοι τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν επιθέσεις στη Γερμανία ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του οργανισμού εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.

«Η Γερμανία έχει πάνω από 1.100 βίαιους ισλαμιστές, εκ των οποίων οι 430 θεωρούνται τόσο επικίνδυνοι που θα μπορούσαν να επιτεθούν οποιαδήποτε στιγμή», είπε ο επικεφαλής της γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος (BFV), Hans-Georg Maassen, σε συνέντευξή του στο MDR.

Ο αριθμός αυτός φαίνεται να είναι μια εκτίμηση των ανθρώπων που παρακολουθούνται από το BFV και θεωρούνται επικίνδυνα βίαιοι. Ο επικεφαλής της BFV σημείωσε επίσης ότι ο αριθμός των σαλαφιστών έχει αυξηθεί με ταχείς ρυθμούς στη Γερμανία εν μέσω της προσφυγικής κρίσης.

«Υπάρχουν σήμερα περίπου 8.350 σαλαφιστές στη Γερμανία. Ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Στο τέλος του Σεπτεμβρίου ο αριθμός ήταν 7.900», δήλωσε ο Maassen.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι θέλει οι πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα να λειτουργούν ως πληροφοριοδότες για πιθανούς τρομοκράτες, λέγοντας ότι η παροχή πληροφοριών δεν σημαίνει «καταγγελία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ