Ανάβει το βράδυ το δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους – 5.500 μαθητές αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ανάβει το βράδυ το δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους – 5.500 μαθητές αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πλατεία Αριστοτέλους, όλος ο άξονας από τη Μητροπόλεως έως την Εγνατία και ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας έχουν στολιστεί και μετατραπεί σε χώρους δράσεων, κοινωνικών εκδηλώσεων και δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά, ενώ έχουν στηθεί παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στο χώρο της Αριστοτέλους, εκτός από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που ανάβει απόψε στις 20:00 ο Γιάννης Μπουτάρης έχει στηθεί παγοδρόμιο, καρουζέλ, αλλά και το σπίτι του Αϊ-Βασίλη.

Ένα στοιχείο της πόλης, είναι ότι «βουλιάζει» από μαθητές.

Συγκεκριμένα, οι αφίξεις άρχισαν από 1 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 18 του μήνα περισσότερα από 5.500 παιδιά από εκατό σχολεία της χώρας θα επισκεφτούν την πόλη στο πλαίσιο των 5νθημερων εκδρομών τους.
Τα στοιχεία έδωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο φετινός στολισμός της πόλης θα στοίχισε 200.000 ευρώ και περιλαμβάνει εορταστικό διάκοσμο σε πλατείες, δρόμους και χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορα σημεία. Όσον αφορά στην πλατεία Αριστοτέλους, το κόστος ανέρχεται σε 150.000 ευρώ και θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστούγεννα Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ