Οι 10 κορυφαίοι αθλητές του 2015 - Μέσω του Facebook - iefimerida.gr

Οι 10 κορυφαίοι αθλητές του 2015 - Μέσω του Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Facebook συνεχίζει την αναδρομή στα σημαντικότερα πρόσωπα και γεγονότα του 2015. Μετά την 5η θέση που κατέκτησε η κρίση στην ελληνική οικονομία, ήρθε η στιγμή για τη δημοσίευση των διασημότερων αθλητών του έτους που φτάνει στο τέλος του, βάσει της αναζήτησης και του ενδιαφέροντας των χρηστών.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Ούτε καν στην πρώτη τριάδα των διασημότερων αθλητών. Μέιγουεδερ και Πακιάο, οι οποίοι έδωσαν τον αγώνα του αιώνα τον περασμένο Μάιο στο Λας Βέγκας βρίσκονται στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Αναμφίβολα πρόκειται για δύο αθλητές, οι οποίοι έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ενώ στην 3η θέση έρχεται μια αθλήτρια, επίσης από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Η Ρόντα Ρόουζι εκτοπίζει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στην 6η θέση βρίσκεται ο σύζυγος της Ζισέλ, Τομ Μπρέιντι ενώ στην 7η θέση ακολουθεί ο Στέφεν Κάρι με έναν άλλο άσο του ΝΒΑ, τον Λεμπρόν Τζέιμς στην 8η θέση. Η Σερένα Γουίλιαμς βρίσκεται στην 9η ενώ τη 10άδα συμπληρώνει ο Κάρλος Τέβεζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέιγουεδερ Πακιαο αθλητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ