Το συγκινητικό μήνυμα του Ομπάμα σε Σύρο πρόσφυγα -Καλωσήρθατε στην Αμερική - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Ομπάμα σε Σύρο πρόσφυγα -Καλωσήρθατε στην Αμερική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έγραψε ένα προσωπικό μήνυμα σε ένα Σύρο πρόσφυγα η ιστορία του οποίου είχε δημοσιευτεί στην δημοφιλή σελίδα Humans of New York στο Facebook.

Ο Σύρος ζει σήμερα στην Τουρκία, εχει χάσει όλη την οικογένειά του και μέσα από το αφιέρωμα αποκάλυψε ότι έχει εγκριθεί η επανεγκατάστασή του στο Μίσιγκαν.

«Ως σύζυγος και πατέρας, δεν μπορώ καν να φανταστώ την απώλεια που έχετε υπομείνει», έγραψε ο Ομπάμα μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook. «Εσείς και η οικογένειά σας αποτελείτε έμπνευση. Ξέρω ότι οι μεγάλοι άνθρωποι του Μίσιγκαν θα σας αγκαλιάσουν με τη συμπόνια και την υποστήριξη που σας αξίζει. Ναι, μπορείτε ακόμα να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο και είμαστε υπερήφανοι που θα συνεχίσετε με τα όνειρά σας εδώ. Καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι. Είστε μέρος αυτού που κάνει την Αμερική μεγάλη».

Το συγκινητικό μήνυμα του Ομπάμα σε Σύρο πρόσφυγα -Καλωσήρθατε στην Αμερική | iefimerida.gr 0


Το καλωσόρισμα του Ομπάμα αποτελεί ηχηρό μήνυμα, σχετικά με την παροχή ασύλου σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από την κρίση στη Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Barac Obama Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ