Γιατί ο Ερντογάν είπε «ευχαριστώ» στον Mr. Facebook [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί ο Ερντογάν είπε «ευχαριστώ» στον Mr. Facebook [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνυμα υπεράσπισης των μουσουλμάνων, που διαχώριζε ταυτόχρονα και το Ισλάμ από τους τρομοκράτες, από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήταν αρκετό για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επαινέσει τον Mr. Facebook.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε στη σελίδα του μήνυμα υπεράσπισης των μουσουλμάνων, ενώ μίλησε και κατά των διακρίσεων.

Αυτό έκανε τον πρόεδρο της Τουρκίας, που κάποτε είχε απειλήσει να απαγορεύσει τη χρήση της κοινωνικής πλατφόρμας, να του πλέξει το εγκώμιο.

«Οπως έχω εκφράσει σε διαφορετικές πλατφόρμες, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης. Δολοφονικά δίκτυα, που κάνουν κατάχρηση του Ισλάμ για την αυτο-εξυπηρέτηση των στόχων τους, σφαγιάζουν αθώους ανθρώπους κάθε μέρα, ιδιαίτερα μουσουλμάνους», έγραψε σε μήνυμα του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σελίδα του στο Facebook και συνέχισε:

«Αυτές οι σκιερές δομές, που ονομάζονται Daesh, Αλ Κάιντα, Μπόκο Χαράμ, Αλ Σαμπάμπ είναι πιόνια, που εξυπηρετούν σχέδια εναντίον του ισλαμικού κόσμου. Ένας τρομοκράτης δεν μπορεί να είναι μουσουλμάνος. Ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να είναι τρομοκράτης. Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου για το μήνυμα του Mark Zuckerberg που επεσήμανε τη βαθιά διαφορά μεταξύ του Ισλάμ και τρομοκρατίας καθώς αυτές οι δύο έννοιες που αναφέρονται συχνά σαν όμοιες αυτές τις μέρες».

Γιατί ο Ερντογάν είπε «ευχαριστώ» στον Mr. Facebook [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ