Ο Νετανιάχου πήρε μαζί σε εκδήλωση το σκύλο του και δάγκωσε δυο πολιτικούς! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Νετανιάχου πήρε μαζί σε εκδήλωση το σκύλο του και δάγκωσε δυο πολιτικούς! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 10χρονη Κάιγια, η σκυλίτσα που υιοθέτησε πρόσφατα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν δίστασε να δείξει τα δόντια της και να δαγκώσει δύο επισκέπτες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες, ο ένας από τους οποίους ήταν ο σύζυγος της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών της χώρας.

Στη τελετή με το άναμμα των κεριών του Χανουκά, για τον εορτασμό της εβραϊκής αυτής γιορτής, η Κάιγια δάγκωσε επίσης μια βουλευτή του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου. Η 31 ετών Σάρεν Χάσκελ, μια κτηνιατρική νοσοκόμα, υποβάθμισε το περιστατικό δηλώνοντας στο ραδιόφωνο του στρατού ότι ήταν κάτι "ασήμαντο".

Ο Νετανιάχου πήρε μαζί σε εκδήλωση το σκύλο του και δάγκωσε δυο πολιτικούς! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

H οικογένεια Νετανιάχου με την Κάγια

Ο γιος του Νετανιάχου πήρε το σκυλί από ένα κέντρο διάσωσης νωρίτερα φέτος. Ο πρωθυπουργός ανάρτησε μια φωτογραφία στο Twitter τον Αύγουστο καλώντας τους λάτρεις των σκύλων να προτιμούν να υιοθετούν ενήλικα σκυλιά λέγοντας "Δεν θα το μετανιώσετε!".

Η Κάιγια έχει συναντήσει αρκετούς αξιωματούχους, ανάμεσά τους ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζόν Κέρι. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πιστεύεται ότι μόλις που γλύτωσε από τα δόντια της.

Ο Νετανιάχου πήρε μαζί σε εκδήλωση το σκύλο του και δάγκωσε δυο πολιτικούς! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Νετανιάχου πήρε μαζί σε εκδήλωση το σκύλο του και δάγκωσε δυο πολιτικούς! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπενιαμίν Νετανιάχου σκυλί δάγκωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ