Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος και τρόμος των τζιχαντιστών [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος και τρόμος των τζιχαντιστών [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει κάτι που να φοβίζει τους τζιχαντιστές; Υπάρχει. «Τίποτα δεν φοβούνται περισσότερο από τις γυναίκες. Και ειδικά το να πολεμούν με γυναίκες στρατιώτες», αποκαλύπτει διοικητής γυναικείας κουρδικής μονάδας πολιτοφυλακής.

Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους πιστεύουν ότι το να πέσουν νεκροί από τα πυρά μιας γυναίκας σημαίνει ότι δεν θα πάνε στον παράδεισο, υποστηρίζουν γυναίκες μαχητές κουρδικής καταγωγής.

Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος και τρόμος των τζιχαντιστών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η γυναικεία κουρδική μονάδα πολιτοφυλακής της οποίας ηγείται μια 21χρονη που μίλησε στο CNN μάχεται τους τζιχαντιστές στις περιοχές του Ιράκ και της Συρίας.

Η 21χρονη, την οποία αποκαλούν Τεχέλντεν, δηλαδή «Εκδίκηση», ανέφερε ότι οι μαχητές του ΙSIS υπολείπονται ανδρείας. «Νομίζουν ότι παλεύουν στο όνομα του Ισλάμ. Πιστεύουν ότι αν κάποιο μέλος του Daesh σκοτωθεί από γυναίκα, από γυναίκα κουρδικής καταγωγής, δεν θα πάνε στον παράδεισο. Φοβούνται τις γυναίκες».

Η 20χρονη Εφελίν, μέλος της ομάδας της Τεχέλντεν, ξέσπασε σε γέλια όταν ερωτήθηκε αν οι τζιχαντιστές έχουν επιχειρήσει να επιτεθούν στην πόλη Αλ-Χαούλ, την πόλη δηλαδή στην οποία δραστηριοποιείται η εν λόγω ομάδα των γυναικών. «Αν το κάνουν δεν θα τους αφήσουμε να φύγουν ζωντανοί», προσέθεσε.

Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος και τρόμος των τζιχαντιστών [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το YPG έχει 50.000 μαχητές, 20% εκ των οπίων είναι γυναίκες, κυρίως κουρδικής καταγωγής και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του ISIS στη Συρία και το Ιράκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιχαντιστές μαχητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ