Αετός επιχείρησε να δαγκώσει τον Ντόναλντ Τραμπ - Το backstage της φωτογράφισης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αετός επιχείρησε να δαγκώσει τον Ντόναλντ Τραμπ - Το backstage της φωτογράφισης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή τους στον Ντόναλντ Τραμπ και τη δήλωσή του πως οι Μουσουλμάνοι δεν είναι καλοδεχούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέφρασαν ο Μοχάμεντ Άλι και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε από το περιοδικό TIME, το backstage της φωτογράφισης του περασμένου Αυγούστου όπου ένας αετός 27 ετών, «δυσκόλεψε» αρκετά τον υποψήφιο πρόεδρο.

Το περιοδικό TIME επέλεξε την Άνγκελα Μέρκελ ως «Πρόσωπο της χρονιάς» για το 2015, κυρίως για τη στάση της στο μεταναστευτικό πρόβλημα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Ντόναλντ Τράμπ, οποίος χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αναφέρθηκε κατά του περιοδικού για την απόφασή του.

Τις τελευταίες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα το backstage της φωτογράφισης που είχε κάνει για το ίδιο περιοδικό ο Τραμπ τον περασμένο Αύγουστο όταν ήταν και αυτός υποψήφιος για να αναδειχθεί «Πρόσωπο της χρονιάς», με πρωταγωνιστή έναν αετό. Ο 27 ετών «Θείος Σαμ», όπως αποκαλείται ο αετός, δεν ήταν καθόλου ήρεμος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησε να δαγκώσει τον Τραμπ, ο οποίος «πάλευε» να... φτιάξει και το μαλλί του από το άνοιγμα των φτερών του αετού.

Λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Τραμπ είχε αναφερθεί μέσω του προσωπικού του λογαριαασμού στο twitter για την επιλογή της Μέρκελ ως «Πρόσωπο της χρονιάς» από το περιοδικό γράφοντας χαρακτηριστικά «Σας το είχα πει πως το περιοδικό ΤΙΜΕ δεν θα με επέλεγε ποτέ ως «Πρόσωπο της χρονιάς» αν και ήμουν το φαβορί. Επέλεξαν το πρόσωπο που καταστρέφει τη Γερμανία»

Αετός επιχείρησε να δαγκώσει τον Ντόναλντ Τραμπ - Το backstage της φωτογράφισης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αετός επιχείρησε να δαγκώσει τον Ντόναλντ Τραμπ - Το backstage της φωτογράφισης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αετός επιχείρησε να δαγκώσει τον Ντόναλντ Τραμπ - Το backstage της φωτογράφισης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Μοχάμεντ Άλι και Μαρκ Ζούκερμπεργκ πήραν θέση

Την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ για την παρουσία του μουσουλμάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εξέφρασαν ο Μοχάμεντ Άλι και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο μεγαλύτερος μποξέρ στην ιστορία του αθλήματος εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι Μουσουλμάνος και δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Ισλαμισμό για δολοφονίες αθώων ανθρώπων όπως συνέβη στο Παρίσι και στο Σαν Μπερναρντίνο ή οπουδήποτε αλλού.Οι αληθινοί Μουσουλμάνοι γνωρίζουν ότι αυτή η βία προέρχεται από τους τζιχαντιστές και είναι κάθετα αντίθετη με τη θρησκεία μας. Ως ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του με την πολιτική, πιστεύω ότι οι πολιτικοί ηγέτες μας θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους για να βοηθήσουν τον κόσμο να κατανοήσει τη θρησκεία του Ισλάμ και να ξεκαθαρίσουν πως αυτοί οι δολοφόνοι -τρομοκράτες επηρεάζουν την κοινή γνώμη».

Από την πλευρά του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, χρησιμοποίησε το μέσο, το οποίο ο ίδιος δημιούργησε για να εκφράσει την αντίθεσή του αλλά και να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους Μουσουλμάνους. Ο ιδρυτής του Facebook, ανέφερε χαρακτηριστικά στο post:

«Αν είσαι Μουσουλμάνος σε αυτή την κοινότητα, ως ηγέτης του Facebook, θα ήθελα να ξέρεις ότι είσαι πάντα καλοδεχούμενος εδώ και θα παλέψουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά σου αλλά και για να δημιουργήσουμε ένα ειρηνικό και ασφαλές μέρος για σένα. Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας. Όσο θα μένουμε ενωμένοι και θα βλέπουμε το καλό ο ένας για τον άλλο, θα μπορέσουμε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ αετός συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ