Μεγάλη επιχειρήση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο: 40 συλλήψεις και 137 προσαγωγές - iefimerida.gr

Μεγάλη επιχειρήση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο: 40 συλλήψεις και 137 προσαγωγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της αστυνομίας, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια εβδομήντα τέσσερα άτομα, προσήχθησαν εκατόν τριάντα επτά και συνελήφθησαν τελικά σαράντα άτομα.

Οι ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις έγιναν στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, για παράνομη οπλοκατοχή, για κατοχή ναρκωτικών, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, αλλά και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες εβδομήντα τέσσερις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν δέκα γραμμάρια χασίς και μικροποσότητα ηρωίνης, στην Κορινθία, καθώς και τέσσερα δενδρύλλια χασίς στην Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Πελοπόννησος συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ