Εφιάλτης στο Καραϊσκάκη – Ο κάκιστος Ολυμπιακός έχασε με 3-0 από την Αρσεναλ και αποκλείστηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

Εφιάλτης στο Καραϊσκάκη – Ο κάκιστος Ολυμπιακός έχασε με 3-0 από την Αρσεναλ και αποκλείστηκε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ήθελε σχεδόν... 2,5 αποτελέσματα και έζησε τελικά αυτό που δεν ήθελε.

Μια νίκη με διαφορά γκολ για την Αρσεναλ που πέρασε από το Καραϊσκάκη σαν σίφουνας κερδίζοντας άνετα με 3-0 και έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες. Ετσι, ο κάκιστος απόψε ΟΣΦΠ αποκλείστηκε παρά τους 9 βαθμούς και θα συνεχίσει στο Europa League, ενώ η Αρσεναλ προκρίθηκε στους «16» του Champions League. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετά την βαριά ήττα στο Μόναχο, εμφανίστηκε ανέτοιμη, αδιάβαστη και δίχως ψυχολογία για τέτοιο παιχνίδι.

Πρωταγωνιστές του αγώνα; Ο Ζιρού ο οποίος σκόραρε και τα τρία (29’, 50’ και 66’) γκολ της Άρσεναλ και στη συνέχεια ο Κάμπελ ο οποίος έφτιαξε το δεύτερο τέρμα, δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή των άγγλων στο ματς στο 25ο λεπτό στο δοκάρι του Φλαμινί.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Ομάρ, Μασουακού, Κασάμι (71’ Τσόρι), Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά (76’ Ερνάνι), Πάρντο (86’ Φινμπόγκασον) και Ιντέγε.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μερτεσάκερ, Κοσιενλί, Μονρεάλ, Μπεγιερίν, Εζίλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Ζιρού (91’ Τσέιμπερς), Γουόλκοτ (72’ Γκιμπς), Κάμπελ (91’ Τσάμπερλεϊν)

Διαβάστε ΕΔΩ πως μετέδωσε LIVE τον αγώνα το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Άρσεναλ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ