Eurocup: Προκρίθηκε ο Αρης, μεγάλη νίκη ΠΑΟΚ – Νέο κάζο για ΑΕΚ - iefimerida.gr

Eurocup: Προκρίθηκε ο Αρης, μεγάλη νίκη ΠΑΟΚ – Νέο κάζο για ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που η Ούνιξ Καζάν του έδωσε την πρόκριση στους «32» του Eurocup, ένας… χαλαρός Άρης δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρει τη νίκη με 77-67 μέσα στο Βουκουρέστι επί της Στεάουα και μάλιστα να κάνει «όνειρα» ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου.

Πρώτος σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν ο ΜακΝίλ με 21 πόντους, με τον Ουάιτ να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από τους Ρουμάνους ξεχώρισε ο Μαρίνοβιτς με 14 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στους «32» του Eurocup, αφού επικράτησε 104-99 της Αβτοντόρ Σάρατοφ με πρωταγωνιστές τους Βασιλειάδη, Σχορτσιανίτη που σημείωσαν από 27 πόντους. Ο πρώτος πρόλαβε να σημειώσει 21 από τους 27 πόντους του στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα. Όμως ο Big Sofo, ήταν εκείνος που μίλησε όταν η μπάλα έκαιγε, αφού σημείωσε τους 18 από τους 27 πόντους του στο δεύτερο μέρος και μάλιστα τους 12 απ’ αυτούς στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Χρυσή ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη-πρόκριση στα Ιεροσόλυμα έχασε η ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκε με 82-78 από τη Χάποελ. Η «Ένωση» παρά τις απουσίες των Κούπερ, Άρμστεντ (δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής), Κάρτερ και Σάκοτα (ασθενείς) πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο Ισραήλ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πλέον η πρόκριση δεν είναι στα χέρια της, αλλά δεν έχει κιόλας χαθεί. Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται νίκη στο ΟΑΚΑ επί της αδιάφορης Νεπτούνας (που κέρδισε 82-75 τη Νίζνι και προκρίθηκε) την επόμενη Τετάρτη και ταυτόχρονα να χάσει η Νίζνι (που «καίγεται» για τη νίκη) στη Ρωσία από τη σίγουρα πρώτη Γαλατάσαραϊ, προκειμένου να βρεθεί στους «32» του Eurocup. Το ακόμη πιο δύσκολο σενάριο, είναι να χάσει η Χάποελ από την αδιάφορη και αποκλεισμένη Κράσνι στη Ρωσία και με νίκη η ΑΕΚ να την αφήσει πίσω της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αρης αεκ eurocup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ