Συγκινητικό: Αγιος Βασίλης πέφτει στα «πατώματα» για να παίξει με ένα αυτιστικό αγόρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκινητικό: Αγιος Βασίλης πέφτει στα «πατώματα» για να παίξει με ένα αυτιστικό αγόρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Εριν Ντίλι έμαθε ότι ο γιος της πάσχει από αυτισμό ήξερε ότι θα υπάρχουν απλά πράγματα που το παιδί της θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει.

«Νόμιζα ότι ο γιος μου δεν θα έχει ποτέ φωτογραφίες με τον Αγιο Βασίλη. Ο θόρυβος και η πολυκοσμία είναι κάτι που δυσκολεύεται να διαχειριστεί. Ακόμα και όταν του ζητάς να χαμογελάσει αγχόνεται» δήλωσε η Εριν στο Viralnova.

Ο μικρός Μπράιντεν διαγνώστηκε με αυτισμό όταν ήταν τριών ετών. Ηθελε πολύ να δε τον Άγιο Βασίλη όμως οι ουρές και η φασαρία στο εμπορικό κέντρο του προκαλούσαν άγχος.


Χάρη στο πρόγραμμα Caring Santa program ο μικρός είχε την ευκαιρία να παίξει με τον Αγιο Βασίλη που ήταν εκπαιδευμένος να προσεγγίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Η επαφή έγινε σε ένα ήσυχο και απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς θορύβους ή άλλα ενοχλητικά ερεθίσματα. Ο υπέροχος αυτός ο κύριος έπαιξε ήσυχα με το παιδί και η στιγμή απαθανατίστηκε προφέροντας συγκίνηση αλλά και ελπίδα στους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βασίλης αυτισμός Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ