Μάρδας για ΔΝΤ: Η Ευρώπη να ρυθμίζει τα προβλήματα της με τους δικούς της θεσμούς - iefimerida.gr

Μάρδας για ΔΝΤ: Η Ευρώπη να ρυθμίζει τα προβλήματα της με τους δικούς της θεσμούς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ζήτημα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο πρόγραμμα της Ελλάδας, που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.

«Η Ευρώπη πρέπει να μπορεί να ρυθμίζει τα προβλήματα της με τους δικούς της θεσμούς», ανέφερε ο κ. Μάρδας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους θεσμούς και την κυβέρνηση, η οποία «τρέχει».

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι ένα Ταμείο που έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, εάν αναφέρεστε στο ποια πρέπει να είναι η θέση του στην Ευρώπη. Η Ευρώπη πρέπει να μπορεί να ρυθμίζει τα προβλήματα της με τους δικούς της θεσμούς καταρχάς. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα συμφωνίας ανάμεσα στους θεσμούς και σε εμάς, και ήδη υπάρχει μια συμφωνία η οποία τρέχει», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών στο περιθώριο εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ