Ποιοι βουλευτές ψήφισαν «όχι» στην άρση ασυλίας του Μιχαλολιάκου -Πώς το εξήγησαν - iefimerida.gr

Ποιοι βουλευτές ψήφισαν «όχι» στην άρση ασυλίας του Μιχαλολιάκου -Πώς το εξήγησαν

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων, ένας της Νέας Δημοκρατίας και ένας υπουργός ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η ολομέλεια ενέκρινε την άρση ασυλίας του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, για ομιλία του που θεωρήθηκε ότι παρακινεί σε πράξεις βίας, με 195 ψήφους υπέρ, 6 κατά και δύο «παρών».

Κατά της άρσης ασυλίας ψήφισε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναδάκης, οι βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς, Δημήτρης Καβαδέλλας, Μάριος Γεωργιάδης και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος. «Παρών» ψήφισαν» ο Χρήστος Κέλλας της ΝΔ και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν ήθελα να δώσω στον Νίκο Μιχαλολιάκο το δικαίωμα να προβάλει τις ακροδεξιές απόψεις του μετά από τη νίκη της Λε Πεν στη Γαλλία», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο κ. Καρράς για την τοποθέτησή του στην ψηφοφορία. «Ο Μιχαλολιάκος διώκεται για τόσα κακουργήματα και αυτό ήταν πλημμέλημα», ήταν από την άλλη το επιχείρημα του κ. Κέλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ