Αλιγάτορας έφαγε διαρρήκτη που κρυβόταν από την αστυνομία - iefimerida.gr

Αλιγάτορας έφαγε διαρρήκτη που κρυβόταν από την αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ο 22χρονος Μάθιου Ριγκινς πνίγηκε και καταβροχθίστηκε από έναν τρίμετρο αλιγάτορα ενώ κρυβόταν σε μια λίμνη για να αποφύγει την σύλληψη του, υποστήριξε η αστυνομία του Μπρέβαντ Κάουντυ, μετά και την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής.


Ο Ριγκινς πιστεύουν οι αρχές ότι κρύφτηκε στις 13 Νοεμβρίου όταν η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με ελικόπτερα και ειδικούς σκύλους για να εντοπίσει και συλλάβει δυο ληστές που σύμφωνα με τις καταγγελίες προσπαθούσαν να παραβιάσουν κατοικίες στην περιοχή Μπερφουτ Μπει.

Αλιγάτορας έφαγε διαρρήκτη που κρυβόταν από την αστυνομία | iefimerida.gr 0

(ο νεαρος Ρίγκινς είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος πριν βρεθεί το αψυχο σώμα του, 10 μέρες μετά το συμβάν)


Η έρευνα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος του 22χρονου επήλθε από πνιγμό ενώ μέρη του σώματος του βρέθηκαν στο στομάχι του τεράστιου ερπετού. Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε ότι η κοπέλα του Ριγκινς επιβεβαίωσε ότι αυτός μάλλον ήταν ο επίδοξος ληστής της 13ης Νοεμβρίου και ότι την είχε ενημερώσει ο 22χρονος για το τι σχεδίαζε να κάνει εκείνη την νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος κροκόδειλος ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ