Η εξομολόγηση του Παυλόπουλου για την κακιά συνήθεια που προσπαθεί «αγωνιωδώς» να κόψει - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση του Παυλόπουλου για την κακιά συνήθεια που προσπαθεί «αγωνιωδώς» να κόψει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτή τη στιγμή, στα 65 μου χρόνια, κάνω αγωνιώδεις προσπάθειες να κόψω το κάπνισμα και θα τα καταφέρω», υποσχέθηκε σήμερα ενώπιον μαθητών ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Χαιρετίζοντας την έναρξη του 6ου πανελλήνιου συνεδρίου «Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα» στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους περίπου χίλιους μαθητές είπε: «Κάνοντας έναν απολογισμό, προσπαθώ να δω τι μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Σας διαβεβαιώ πως μόνο προβλήματα, ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτα, μου άφησε αυτή η συνήθεια».

Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε «ψυχολογικό μύθο» το ότι το κάπνισμα προσφέρει κάποια διέξοδο στους καπνιστές σε δύσκολες στιγμές και κάλεσε όσους μαθητές καπνίζουν να δείξουν δύναμη και θέληση να το κόψουν και να συνεχίσουν στη ζωή τους με τις δικές τους δυνάμεις.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε βραβεία σε μαθητές απο όλη την Ελλάδα για καλλιτεχνικά έργα κόμικ που έφτιαξαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ