Το «αυτοκρατορικό» γραφείο του Νίκου Φίλη και το υπνοδωμάτιο στο υπουργείο Παιδείας - iefimerida.gr

Το «αυτοκρατορικό» γραφείο του Νίκου Φίλη και το υπνοδωμάτιο στο υπουργείο Παιδείας

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί το υπουργείο Παιδείας και είδε το γραφείο του Νίκου Φίλη, εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος και το είχε χαρακτηρίσει «αυτοκρατορικό».

Το συγκεκριμένο γραφείο όμως, μετά από απόφαση του Νίκου Φίλη, «κόπηκε» στα δύο για να εγκατασταθούν εκεί ο διευθυντής του υπουργείου Τάκης Κατσαρός καθώς και οι σύμβουλοί του.
Ωστόσο, η ανακαίνιση δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», «ένα μέρος του γραφείου μετατράπηκε σε... υπνοδωμάτιο, πράγμα, θα σας πω, χρήσιμο, αφού υπνοδωμάτιο προϋπήρχε στο υπουργείο Παιδείας και υπνοδωμάτια υπάρχουν και σε άλλα υπουργεία. Η μετατροπή αυτή κόστισε περίπου 3.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως το γραφείο του υπουργού Παιδείας εγκαινιάστηκε από τη Μαριέττα Γιαννάκου και μέχρι πρότινος ήταν το μεγαλύτερο γραφείο σε όλα τα υπουργεία, με κουζίνα, υπνοδωμάτιο και ένα υπερπολυτελές μπάνιο. Θυμίζω ότι υπουργός που θήτευσε στο υπουργείο, όταν πήγε να παραλάβει το χαρτοφυλάκιο, χαρακτήρισε τον χώρο "γραφείο για... Σαουδάραβες"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ