Βενγκέρ: Αν παίξουμε καλά, θα έρθουν και τα γκολ - iefimerida.gr

Βενγκέρ: Αν παίξουμε καλά, θα έρθουν και τα γκολ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία σκέψη για το Europa League δεν κάνουν ο ίδιος και οι παίκτες του, όπως δήλωσε σε κατηγορηματικό τόνο, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός παρουσιάστηκε απόλυτα πεπεισμένος ότι με μια καλή εμφάνιση, θα έρθουν τα απαιτούμενα γκολ για να πάρει η ομάδα του την πρόκριση έναντι του Ολυμπιακού ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του πλέον έχουν ενδιαφέρον σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στους προηγούμενους αγώνες με τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ:

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην εμφάνιση και τα γκολ θα έρθουν. Αν παίξουμε καλά τα γκολ θα έρθουν. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πρέπει να αμυνθούμε και να επιτεθούμε καλά επίσης. Στόχος μας η νίκη. Αυτό που διακυβεύεται είναι η πρόκριση τίποτα παραπάνω. Δεν εξετάζουμε το Europa League, είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Εδώ είμαστε για να προκριθούμε, θα δώσουμε τα πάντα για αυτό, και δεν σκεφτόμαστε να αποτύχουμε»

Για το αν αποτελεί κίνητρο η προοπτική των δύο συνεχόμενων νικών: «Γνωρίζουμε πως μπορούμε να το κάνουμε, το έχουμε ξανακάνει. Έχουμε τον τρόπο και θα πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση αύριο για να το καταφέρουμε».

Για τη σημασία της πρόκρισης στους «16»: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο. Για να το καταφέρουμε αυτό οφείλουμε να παίξουμε απολύτως συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Για την απόδοση του Ράμσεϊ στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League: «Είναι σημαντικό να έχουν καλή απόδοση ο Ράμσεϊ και ο Φλαμινί, που έχω εδώ δίπλα μου, ώστε να τα καταφέρουμε αύριο».

Για τον παράγοντα «ψυχολογία»: «Πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάθε σενάριο που θα αντιμετωπίσουμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε την καλύτερη απάντηση».

Για την έδρα του Ολυμπιακού: «Φυσικά έχουν κίνητρο αλλά μπορεί και να χάσουν όσα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα. Κάθε εβδομάδα αγωνιζόμαστε απέναντι σε ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο. Οφείλουμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας για να τα καταφέρουμε. Τις προηγούμενες φορές που παίξαμε εδώ δεν υπήρχε ενδιαφέρον, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Πιστεύω ότι αύριο μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι. Νομίζω ότι θα το καταφέρουμε και θέλουμε να διεκδικήσουμε οποιαδήποτε πιθανότητα πρόκρισης έχουμε. Αν δεν κερδίσουμε θα είναι κάτι κακό. Ωστόσο στο παρελθόν έχουμε προκριθεί 15 σερί φορές οπότε ξέρουμε τον τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ