Ανησυχία στην Κάλυμνο: Παράτυπος μετανάστης είχε φωτογραφίες με όπλα στο κινητό του - iefimerida.gr

Ανησυχία στην Κάλυμνο: Παράτυπος μετανάστης είχε φωτογραφίες με όπλα στο κινητό του

(SOOC/ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητοποίηση προκάλεσε ο εντοπισμός ενός παράτυπου μετανάστη στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε φωτογραφίες με όπλα στο κινητό του τηλέφωνο.

Πρόκειται για άτομο από τη Συρία, που επιχείρησε να μπει στην Ελλάδα. Η ανησυχία προκλήθηκε εξαιτίας των φωτογραφιών με τα όπλα στο κινητό του, όμως στην Κάλυμνο δεν υπάρχει κάποιος αραβόφωνος, προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς το τηλέφωνο και να εξακριβωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Για αυτό το λόγο, απόψε αναχωρεί από την Αθήνα για την Κάλυμνο κλιμάκιο της ΕΥΠ, με έναν αραβόφωνο, προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τον μετανάστη και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μία σοβαρή περίπτωση που χρήζει περαιτέρω έρευνας, ή όχι.

Λιμενικό: Καμία σύλληψη

Την ίδια ώρα, ανώτερες πηγές από το αρχηγείο του Λιμενικού ανέφεραν στο ΑΠΕ ότι δεν προκύπτει σύλληψη ατόμου που να έχει σχέση με ισλαμιστές μαχητές του ISIS. Ανακοίνωση του Λιμενικού σήμερα έκανε λόγο για τον εντοπισμό δύο αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί σε ιστιοφόρο σκάφος σε θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου όπου νωρίτερα είχαν αποβιβάσει ικανό αριθμό αλλοδαπών προσφύγων.

Τα συγκεκριμένα άτομα κρατούνται στο λιμεναρχείο Καλύμνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστης Κάλυμνος ΕΥΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ