Η μάχη της χρονιάς για τον Ολυμπιακό - Παίζει σε ένα 90λεπτο την πρόκριση στο Champions League - iefimerida.gr

Η μάχη της χρονιάς για τον Ολυμπιακό - Παίζει σε ένα 90λεπτο την πρόκριση στο Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για τον σπουδαιότερο αγώνα της σεζόν. Το βράδυ της Τετάρτης στις 21:45 αντιμετωπίζει την Αρσεναλ στο «Γ.Καραϊσκάκης» ψάχνοντας δύο και υπό προϋποθέσεις τρία αποτελέσματα που θα του δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια της αναμέτρησης από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την τακτική που θα ακολουθήσει εδώ και δύο ημέρες. Το μόνο που μένει σε εκρεμμότητα αφορά τον παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, κάτι που λογικά θα αποφασιστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό την ημέρα του αγώνα.

Ο Μποτία προέρχεται από απουσία αρκετών εβδομάδων λόγω του τραυματισμού του ενώ ο Ντα Κόστα είναι διαθέσιμος παρά τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε μετά το ματς στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό. Από εκεί και πέρα, δύσκολα αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, ο Σιόβας θα είναι ο ένας στόπερ και ο Ομάρ δεξιός μπακ, ο Μαζουακού στα αριστέρα, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Πάρντο και Σεμπά στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε.

Με κόσμο η Άρσεναλ

Περίπου 1.500 οπαδοί της Αρσεναλ ταξιδεύουν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι «κανονιέρηδες» δεν εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους ωστόσο τα περίπου 300 που επέστρεψαν δεν θα διατεθούν στους φίλους του Ολυμπιακού προκειμένου να μεγαλώσει το κενό ασφαλείας μιας και η αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την UEFA.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα αποφασίσει και αυτός την τελευταία στιγμή για τον καταρτισμό της 11άδας του. Καθόρλα, Σάντσες, Κοκλέν αποτελούν τις πιο σημαντικές απουσίες του Αλσατού τεχνικού με την Άρσεναλ να χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο τερμάτων προκειμένου να πάρει την πρόκριση από τον Ολυμπιακό στην ισοβαθμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Άρσεναλ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ