Τα ζώδια της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς το χρήμα δεν είναι το παν αλλά όταν το έχετε είστε καλύτερα, ενώ σήμερα μπορείτε να διεκδικήσετε και να έρθετε πιο κοντά σε χρήματα που σας χρωστάνε. Ερωτικά, είστε τόσο ανυπόμονοι αλλά και τόσο ερωτικοί που ξέρετε και πώς να το εκτονώσετε αυτό. Επαγγελματικά, βλέπετε γύρω σας να συμβαίνουν διάφορα, αλλά προς το παρόν τα κοιτάτε από απόσταση!

Ταύρος

Έχετε ανάγκη να νιώθετε σιγουριά και έτσι αναζητάτε στηρίγματα στο χώρο της δουλειάς σας και επιστρατεύετε όλους τους συνεργάτες σας ώστε να τη νιώσετε και να την εκμεταλλευτείτε! Βέβαια η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη ωστόσο δεν είναι και ανύπαρκτη.. Ερωτικά, χρειάζεται να σας διεκδικήσουν λίγο παραπάνω, και σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος!

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σας φορτώνει με άγχος για αυτά που δεν έχετε κάνει! Βλέπετε ότι δεν μπορείτε να τα στριμώξετε όλα σε μία μέρα, αλλά ξέρετε ότι μπορείτε τουλάχιστον τα επείγοντα να τα προλάβετε. Χρειάζεται γρήγορους ρυθμούς η μέρα. Ερωτικά, έχετε ανεχτεί πολλά αλλά ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει και για πάντα!

Καρκίνος

Σίγουρα η δύναμή σας σήμερα προέρχεται από τα ερωτικά σας, που όσο αυξάνεται το ενδιαφέρον τόσο αναπτερώνεται και το ηθικό σας! Και μάλιστα έχετε και τον τρόπο να το κάνετε ακόμα πιο έντονο… Μην συγκρίνετε καθόλου το παρελθόν με το παρόν γιατί μόνο τότε θα κινδυνεύσετε να κάνετε ένα λάθος. Επαγγελματικά, αν σας πιέζουν για κάτι, είναι γιατί ξέρουν ότι έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε καλύτερο!

Λέων

Θα μπορούσατε να νιώθετε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι σήμερα, αλλά τόσο οι οικογενειακές υποχρεώσεις όσο και οι επαγγελματικές σας περιορίζουν. Ξέρετε ότι μπορείτε να τα συμμαζέψετε και τα δύο, ο τρόπος σας όμως μπορεί να είναι απότομος. Ερωτικά, ναι, εκεί είναι που θέλετε να μη σας βάζουν κανένα περιορισμό, αλλά ούτε και να σας ψάχνουν όταν απλώς δε θέλετε να απαντήσετε σε τηλεφωνήματα ή γραπτά μηνύματα!

Παρθένος

Η αναζήτηση του χρήματος και του τρόπου να τo αποκτήσετε είναι διαρκής για εσάς αυτή την περίοδο αλλά και σήμερα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν μία τέτοια προοπτική! Γενικότερα, έχετε κάπως ξεκαθαρίσει τα θέματά σας και ξέρετε και που πατάτε και που βρίσκεστε. Τα ερωτικά σας σήμερα, θα μπορούσαν να σας ευχαριστήσουν με ένα τηλεφώνημα, με παρελθόντα ερωτικά πρόσωπα!

Ζυγός

Είστε σε μία σύγχυση και αναζητάτε το λόγο που δεν μπορείτε να ηρεμήσετε. Είναι γενικότερης φύσης ανασφάλεια, που προέρχεται από την αδυναμία σας γενικά να πείτε αυτά που θέλετε αλλά και να τα πείτε με το ύφος και τον τόνο που τους αρμόζει (κατά την γνώμη σας πάντα). Ερωτικά, είστε απόμακροι και δεν αφήνετε και κανένα δίαυλο επικοινωνίας. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι.

Σκορπιός

Έχετε πολλή ενέργεια και σήμερα, και σίγουρα είναι εσωτερική σας ανάγκη να εκδηλωθείτε! Γι’ αυτό κάνετε διερευνητικές κινήσεις για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ώστε να προετοιμαστείτε. Επαγγελματικά, έχετε πολλές πρωτοβουλίες αλλά ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να τις αξιοποιήσετε όλες σήμερα. Κρίνετε ότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή!

Τοξότης

Μυστικές επαφές έχει η σημερινή μέρα πιθανώς ερωτικές αλλά ίσως και επαγγελματικές. Ερωτικά όμως, ξέρετε ότι ο περίγυρος σάς στενεύει, αν και το κάνει διακριτικά εντούτοις είστε εκτεθειμένοι. Κυρίως μπορείτε να εκτεθείτε από τα συναισθήματά σας. Επαγγελματικά, πρέπει να προβαίνετε σε ενέργειες που θα σας διασφαλίζουν τη δική σας ατομική εργασία!

Αιγόκερως

Η μέρα για εσάς έχει πολλές κοινωνικές επαφές που σας δίνουν και ένα στίγμα ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτές και να τις προεκτείνετε κιόλας. Θα έχετε την ευκαιρία και αργότερα αλλά προς το παρόν μπορείτε να κάνετε μία πρώτη αναγνωριστική προσέγγιση. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι που μπορείτε να κοινωνικοποιείτε τον έρωτά σας και αυτός να γίνεται ολοένα και πιο αποδεκτός!

Υδροχόος

Ξέρετε ότι έχετε πλεονεκτήματα και ξέρετε ότι έχετε και εναλλακτικές, όπως ξέρετε ότι ένα βήμα πίσω δικό σας, σας φέρνει πιο κοντά σε συμφωνία. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι μπορείτε να έχετε και το δικό σας χρόνο για να κάνετε τις ασχολίες σας ή τις κοινωνικές σας επαφές χωρίς να πιέζεστε. Και αυτό σας κάνει να αναζητάτε τον έρωτα πιο πολύ με αυτή τη μορφή!

Ιχθείς

Ονειροπόλοι είστε σήμερα και σκέφτεστε να βάλετε και άλλους στο δικό σας αυτό κόσμο αλλά και να τους δώσετε και ένα ρόλο πρωταγωνιστικό έτσι για να νιώθουν καλύτερα και να μπουν στη διαδικασία να τον παίξουν και καλύτερα και να έχουν και ένα επιπλέον κίνητρο. Ερωτικά, αυτή σας η τάση σας κάνει ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένους… Επαγγελματικά να αξιοποιήσετε τους ανθρώπους που σας δείχνουν μία μεγαλύτερη σημασία!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ