Η Βουλή απέλυσε τον πρώτο υπάλληλο με πλαστό πτυχίο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Βουλή απέλυσε τον πρώτο υπάλληλο με πλαστό πτυχίο [εικόνα]

Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη απόλυση υπαλλήλου της λόγω πλαστού πτυχίου αποφάσισε η Βουλή.

Πρόκειται για μόνιμο υπάλληλο που υπηρετούσε επί χρόνια στον τομέα μηχανοργάνωσης της Βουλής στη θέση Αναλυτών-Προγραμματιστών, θέση πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης

Ο εν λόγω υπάλληλος είχε πλαστό πτυχίο και η Βουλή απευθύνθηκε στο Πανεπιστήμιο. Τον περασμένο Μάιο ελήφθη από την Βουλή η απάντηση του Πανεπιστημίου, με την οποία πιστοποιούσε ότι το πτυχίο ήταν πλαστό.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι μία ημέρα μετά την απάντηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ο εν λόγω υπάλληλος έκανε αίτηση παραίτησης από την Βουλή. Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε και δεύτερη αίτηση παραίτησης, ωστόσο η Βουλή πρόλαβε και προχώρησε στην απόλυσή του πριν ικανοποιηθεί το αίτημά του για παραίτηση.

Η απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούση δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια και η υπόθεση παραπέμπεται πλέον στον Εισαγγελέα.

Η Βουλή απέλυσε τον πρώτο υπάλληλο με πλαστό πτυχίο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ