Σύντομη συνομιλία Ντάισελμπλουμ – Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύντομη συνομιλία Ντάισελμπλουμ – Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες [εικόνες]

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σύντομο τετ α τετ με τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στις Βρυξέλ πριν από το Eurogroup.

Προφανώς στα όσα είπαν στα όρθια οι δύο τους θα ήταν και η πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.

Νεωρίτερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στο Eurogroup είχε δηλώσει πως «έχει χαθεί πολύς χρόνος με την Ελλάδα, όμως τώρα το πρόγραμμα είναι στη σωστή τροχιά». Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις επιδόσεις της ευρωζώνης εντός του 2015, ο Γ. Ντάισελμπλουμ απάντησε ότι υπήρξαν θετικές και αρνητικές στιγμές. Στις θετικές ανέφερε την ισχυροποίηση της οικονομικής ανάκαμψης σχεδόν σε όλες τις χώρες, «εκτός από μία», ενώ στις αρνητικές ανέφερε το ότι χάθηκε πολύς χρόνος με την Ελλάδα.

«Από οικονομικής πλευράς έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε τέλος ο Γ. Ντάισελμπλουμ, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την Ευρώπη, αλλά η οικονομία βελτιώνεται.

Σύντομη συνομιλία Ντάισελμπλουμ – Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες  [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σύντομη συνομιλία Ντάισελμπλουμ – Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες  [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ