Μάρδας: «Βεβιασμένη η κίνηση της γερμανικής πρεσβείας, δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω» - iefimerida.gr

Μάρδας: «Βεβιασμένη η κίνηση της γερμανικής πρεσβείας, δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μια βεβιασμένη κίνηση αυτή της γερμανικής πρεσβείας και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδας αναφορικά με το δημοσίευμα της Die Welt περί «ακυβέρνητου καραβιού».

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Μάρδας σχολιάζοντας την έκθεση της γερμανικής πρεσβείας, που αποτέλεσε τη βάση για το δημοσίευμα, το οποίο πυροδότησε την έντονη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνηση είπε: «Ήταν μια έκθεση της γερμανικής πρεσβείας, οι πρέσβειες εκφράζουν τις απόψεις τους... και εμείς παίρνουμε εκθέσεις κάθε μέρα και πρόσθεσε για το δημοσιεύμα «τα ίδια έλεγαν και πριν το νομοσχέδιο για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης».

«Το καράβι μπάζει από παντού νερά και το ενδεχόμενο πολιτικού πνιγμού έχει σοβαρές πιθανότητες» παρατήρησε από την πλευρά του ο Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας εμμέσως το δημοσίευμα της Die Welt. «Η κυβέρνηση θα έχει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά τη δομή και τη λειτουργία της οικονομίας» προέβλεψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ.

«Θα στηρίζουμε τις ωφέλιμες πολιτικές όλες τις άλλες θα τις καταψηφίζουμε... Έχουμε πει ότι θα λειτουργούμε με βάση το καλό της πατρίδας» ξεκαθάρισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ